A minőségbe fektetett pénz megtérül

Ha inkontinenciáról van szó, szülőként és gondozóként egyaránt a gyermek jóllétének biztosítása a legfontosabb. Előfordulhat, hogy a helyzettel való megbirkózás terhe mellett a gondozással járó extra költségek is növelik a stresszt. És itt nemcsak a pénzben mérhető kiadásokról van szó, hanem a helyzet kezeléséhez szükséges időről is, hiszen szívesebben töltene minőségi időt gyermekével. Amennyiben a gyermeke igényeinek és állapotának megfelelő termékeket vásárol, hosszú távon megtérülő befektetést választ. 

Kevesebb szivárgás = kevesebb csere

A megfelelő biztonság és a hatékony, szárazságot adó termékek esetében ritkábban fordul elő szivárgás. Így Önnek is ritkábban kell ruhát cserélnie vagy ágyat húznia és mosnia, kevesebb eldobható termékre lesz szüksége – azaz végeredményben csökkennek a kiadások. 

Előzze meg a kellemetlen bőrirritációt

Mindig minőségi, bőrgyógyászatilag tesztelt termékeket vásároljon. Ezek megőrzik a bőr puhaságát és egészségét, Önnek pedig nem kell kidobnia a gyermeke bőrét irritáló termékeket.

A magabiztosság megőrzése

A megfelelő termékek kiválasztásának számos előnye van gyermeke megfelelő fizikai közérzetére és érzelmi állapotára nézve. A gyors nedvszívást és megfelelő védelmet biztosító termékek megelőzik a nedvesség és a szivárgások kialakulását, így gyermeke biztonságban és kellemesen, végeredményben pedig magabiztosnak és kiegyensúlyozottnak érzi majd magát.

A megfelelő védőeszközökkel időt és pénzt takaríthat meg

A száraz érzést biztosító nadrágpelenkán, illetve hagyományos vagy bugyipelenkán felül érdemes TENA alátétet (matracvédőt) is használni az ágy felületére került nedvesség felszívására. A termék növeli a gyermek matracának élettartamát, és megkönnyíti az éjszakai ágyneműcserét. Praktikus őket egymásra rétegezni, azaz az alátétet két lepedőréteg közé csúsztatni. Így, ha történik is baleset az éjszaka, gyerekjáték lehúzni a felső két réteget, az ágyazás pedig félig már kész is van. 
 

A vásárlás megtervezése

A takarékos életmód, valamint a fontosabb dolgokra szánt idő és pénz megtakarításának titka, ha bevásárlólistát készít és a vásárlás során tartja magát a listához. Így csakis a szükséges dolgokat szerzi be, és megelőzi az impulzív vásárlást. Amikor inkontinenciatermékeket választ, gondolja át gyermeke igényeit. Vegye számításba, hogy hány éves, milyen méretet hord, mekkora a súlya, illetve mennyire aktív: így tudja biztosítani, hogy a megfelelő terméket vásárolja meg neki.  
 
Ha meg szeretné találni a gyermeke számára legtökéletesebb termékeket, tekintse meg a TENA gyermekeknek készült teljes termékkínálatát.

TB-támogatás

Egyes termékek esetén lehetséges TB-támogatást igénybe venni a gyermekek számára készülő inkontinenciatermékek vásárlásakor. Ha többre kíváncsi, és tudni szeretné, hogy ez a lehetőség Ön számára is elérhető-e, forduljon kezelőorvosához vagy egy egészségügyi szakemberhez.