A megértés a kulcs

A megértés hatalmas erőt ad. Ha ismeri és megérti a gyermekkori inkontinenciával kapcsolatos tényeket, könnyebben beszél majd róla nyíltan gyermekével, hogy eloszlassa a tévhiteket, valamint oldja az általa (és Ön által) érzett nyugtalanságot és zavart.
 
Ezért fontos a TENA számára, hogy a gyermekek kényelemérzetét és biztonságát növelő inkontinenciatermékek előállítása mellett a hasonló helyzetben lévő szülők, pedagógusok és egészségügyi szakemberek tippjeit és tanácsait is megossza. Így juthat Ön a gyermeke optimális támogatásához és gondozásához szükséges ismeretek és megértés birtokába. És így biztosíthatja számára a boldog és egészséges gyermekkort. 

Folyamatos innovációk

A nappali és az esti bevizelés során a szülőknek és a gyermekeknek is a szivárgás jelenti a legnagyobb problémát, ami a gyermekek növekedésével párhuzamosan egyre zavaróbbá válik. Egy gyerek sem szeretne kilógni a társai közül olyasmi miatt, amivel felhívhatja a figyelmet az inkontinenciájára. A TENA számára egyaránt fontos a gyors nedvszívást biztosító eljárások kidolgozása, valamint az érintettek helyzetének megértéséből fakadó innováció. Célunk, hogy a gyermekek biztonság- és kényelemérzetét, valamint a nappalaikat és éjszakáikat egyaránt megkönnyítő termékeket tervezzünk.
 
Itt többet is olvashat arról, mire érdemes odafigyelni az inkontinenciatermékek esetében a legszínvonalasabb gondozást biztosító megoldásokkal.